Base de conocimiento ESET

Kan ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord veranderen?

KB oplossing ID: KB920|Laatst bijgewerkt:: 9 september 2014

Op het moment van aankoop of activering van uw ESET beveiligingsproduct wordt er een uniek gebruikersnaam en wachtwoord voor u gegenereerd die niet kan worden gewijzigd. De gebruikersnaam en wachtwoord zorgen ervoor dat uw ESET beveiligingsproduct onafgebroken updates kan ontvangen van onze servers, en deze op een veilige manier ontvangt.

Beoordeel dit artikel:
We kunnen niet reageren op vragen en / of opmerkingen via dit formulier. Verzoeken om ondersteuning kunt u indienen via uw normale ondersteuningskanaal.