Hoe weet ik of ESET Smart Security/ESET NOD32 Antivirus correct is bijgewerkt?

Uw ESET beveiligingsproducten controleert standaard elk uur voor een nieuwe update en wordt ten minste eenmaal per dag bijgewerkt met nieuwe virusdefinities. Om te controleren of de nieuwste virusdefinities zijn bijgewerkt, volg de onderstaande stappen.

1. Open het hoofdvenster door te klikken op het pictogram van ESET naast de systeemklok, of door te klikken op Start → Alle programma's → ESET → ESET Smart Security of ESET NOD32 Antivirus.

2. Klik op Update in het hoofdmenu aan de linkerkant (zie Fig. 1-1).

3. De update status moet zijn: Update is niet nodig, of De database viruskenmerken is actueel , afhankelijk van uw versie.

U kunt ook controleren of een update geslaagd is door te kijken wat de datum en tijd is van de Laatste geslaagde update.

De huidige versie van Virus signature database is: 13542 released on May 25, 2016

Versie 9.x

Fig. 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Als de berichten in stap 3 niet worden weergegeven, klikt u op Update virus signature database (zie Fig. 1-1).

Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in Nederland?

Ook als je geen huidige ESET klant bent staan onze support medewerkers voor je klaar om jouw systeem te herstellen, te optimaliseren en te beveiligen. Bel 0184-647730 om vandaag nog een afspraak te maken met de ESET klantenservice!