Welke versie (32-bit of 64-bit) van ESET Smart Security of ESET NOD32 Antivirus moet ik hebben?

KB oplossing ID: KB523|Laatst bijgewerkt:: 16 juni 2015
Om te beslissen welke versie van het product u nodig heeft dient u eerst uit te zoeken of u een 32-bit of 64-bit besturingssysteem heeft. Om hierachter te komen raden wij u aan de onderstaande instructies te volgen:

Windows XP

Klik op Start vervolgens met de rechtermuisknop op Deze computer en selecteer Eigenschappen.

Als u een 64-bit besturingssysteem heeft: Microsoft Windows XP x64 Editie versie staat dan onder systeem.
Als u een 32-bit besturingssysteem heeft: Microsoft Windows XP Editie versie staat dan onder systeem. Dus zonder x64 is het een 32bit besturingssysteem.

Windows Vista en Windows 7

Klik op Start vervolgens met de rechtermuisknop op computer en selecteer Eigenschappen.

Als u een 64-bit besturingssysteem heeft: Microsoft Windows XP x64 Editie versie staat dan onder systeem.
Als u een 32-bit besturingssysteem heeft: Microsoft Windows XP Editie versie staat dan onder systeem. Dus zonder x64 is het een 32bit besturingssysteem.

OPMERKING:

als u geen high-end systeem heeft maakt u computer hoogstwaarschijnlijk gebruik van een 32-bit besturingssysteem. Computers die eerder gekocht zijn als 2009 beschikken sowieso over een 32-bit besturingssysteem.

Klik hier voor de download pagina thuisgebruikers.
Klik hier voor de download pagina zakelijke gebruikers.