Hoe kan ik mijn ESET gebruikersnaam vinden om contact op te nemen met de klantenservice? (5.x)

KB oplossing ID: KB2822|Laatst bijgewerkt:: 7 juli 2015

Als u uw ESET gebruikersnaam en wachtwoord bent vergeten/verloren en u probeert een ESET beveiligingsproduct te downloaden, klikt u hier om naar de lost license pagina te gaan. Als u alleen op zoek bent naar uw ESET gebruikersnaam in de programma-instellingen, volgt u de onderstaande informatie.

Om u het meest spoedige antwoord te bieden, heeft u uw ESET gebruikersnaam nodig wanneer u hulp vraagt bij onze klantenservice afdeling.

Opmerking:

Bezoek de volgende helpdeskartikelen voor andere problemen die met uw Gebruikersnaam en Wachtwoord te maken hebben:

1. Open het hoofdvenster van het programma door te klikken op het ESET icoon  in de Windows-taakbalk of door te klikken op Start Alle programma's ESET ESET Smart Security of ESET NOD32 Antivirus.
  2. Klik op het groene Maximale Beveiligings icoon →Product activeren of druk op Ctrl + U op uw toetsenbord.

Fig. 1-1

1. In het Productactivering scherm, kopieer de gebruikersnaam door uw gebruikersnaam veld te selecteren, klik met uw rechtermuisknop op de selectie en klik op kopiëren. Of druk op Ctrl + C op uw toetsenbord.

Fig. 1-2

1.  Sluit het Productactiverings scherm en ga terug naar het hoofdmenu. Uw gebruikernsaam kan nu geplakt worden ( Ctrl + V) in een ondersteuningsverzoek van de klantenservice.