Hoe kan ik het Ouderlijk toezicht uit of inschakelen? (5.x)

KB oplossing ID: KB2804|Laatst bijgewerkt:: 9 september 2014

Als u een Ouderlijk toezicht account uitschakelt, dan schakelt u alle web content filter-instellingen, Ouderlijk toezicht configuraties en geblokte websites uit. Voor het uitschakelen van ouderlijk toezicht voor een bepaald gebruikersaccount, volgt u de onderstaande stappen:

1. Open het hoofdvenster van het programma door te klikken op het ESET icoonin de Windows-taakbalk of door te klikken op Start Alle programma's ESET ESET Smart Security of ESET NOD32 Antivirus.

2. Klik op Instellingen Ouderlijk toezicht

Fig. 1-1

1. Om een gebruikersaccount uit te schakelen, klik op Ingeschakeld.

OPMERKING:

Als uw instellingen beveiligd zijn met een wachtwoord, dan moet u uw wachtwoord invoeren wanneer hier om gevraagd wordt. Klik vervolgens op OK.

Fig. 1-2

Belangrijk!

Om uw account weer in te schakelen, klik op Uitgeschakeld (zie Fig. 1-3). Als uw instellingen beveiligd zijn met een wachtwoord, dan moet u uw wachtwoord invoeren wanneer hier om gevraagd wordt. Klik vervolgens op OK.