Hoe bescherm ik mijn Ouderlijk toezicht instellingen met een wachtwoord? (5.x)

KB oplossing ID: KB2795|Laatst bijgewerkt:: 7 juli 2015

Als u uw Ouderlijke toezicht instellingen wilt beveiligen met een wachtwoord, volg dan de stap-voor-stap instructies hieronder:

OPMERKING:

Als u standaard uw Ouderlijk toezicht beschermd met een wachtwoord, dan beschermd dit wachtwoord ook alle andere belangrijke instellingen in uw ESET Smart Security 5 product.

1. Open het hoofdvenster van het programma door te klikken op het ESET icoonin de Windows-taakbalk of door te klikken op Start Alle programma's ESET ESET Smart Security

2. Klik op Instellingen Ouderlijk toezicht

Fig. 1-1

1. In het Ouderlijk toezicht venster, klik op Wachtwoord instellen...

Fig. 1-2

1. In het Wachtwoord instellen venster, vul uw wachtwoord in het Nieuw wachtwoord en Nieuw wachtwoord bevestigen kolom. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.

Fig. 1-3

U wordt nu gevraagd om een wachtwoord wanneer u probeert toegang te krijgen tot wachtwoord gerelateerde functies of instellingen in de gebruikersinterface (zie Fig. 1-4).