Hoe kan ik Ouderlijk toezicht tijdelijk uitschakelen? (5.x)

Om Ouderlijk toezicht tijdelijk uit te schakelen, volg de stap-voor-stap instructies hieronder:

1. Open het hoofdvenster van het programma door te klikken op het ESET icoonin de Windows-taakbalk of door te klikken op Start Alle programma's ESET ESET Smart Security.

2. Klik op Instellingen Ouderlijk toezicht

Fig. 1-1

1. Klik op Ouderlijk toezicht uitschakelen.

OPMERKING:

Als uw instellingen zijn beveiligd met een wachtwoord, dan moet u uw wachtwoord invullen en op OK klikken.

Fig. 1-2

1. In het Beveiliging tijdelijk uitschakelen venster, selecteer uw gewenste tijdsduur voor het tijdelijk uitschakelen van Ouderlijk toezicht. Klik op OK om uw wijzigingen op te slaan.

OPMERKING:

Om Ouderlijk toezicht opnieuw in te schakelen voor het tijdsinterval dat u hebt opgegeven, klik op  Instellingen Ouderlijk toezicht Ouderlijk toezicht inschakelen.