Hoe stel ik Ouderlijk Toezicht in voor een gebruikersaccount op mijn computer? (5.x)

KB oplossing ID: KB2793|Laatst bijgewerkt:: 7 juli 2015

Door Ouderlijk toezicht kunnen gebruikers rollen voor elke gebruiker die toegang heeft tot zijn computer heeft te stellen. Een rol kan worden geconfigureerd voor het toestaan ??of het beperken van de toegang tot bepaalde web content afhankelijk van de leeftijd en het profiel van het gebruikersaccount. Voor het instellen van een rol voor een gebruikersaccount op uw computer, volgt u de onderstaande instructies:

Opmerking:

Dit artikel bevat instructies over het instellen van een rol voor de eerste keer. Wilt u een bestaande rol in Ouderlijk Toezicht bewerken, gaat u naar het volgende artikel:

1. Open het hoofdvenster van het programma door te klikken op het ESET icoonin de Windows-taakbalk of door te klikken op Start Alle programma's ESET ESET Smart Security of ESET NOD32 Antivirus.
  1. Klik op Instellingen Ouderlijk toezicht.

Fig. 1-1

1. In de module Ouderlijk toezicht, klikt u op Niet gedefinieerd aan de rechterkant van de gebruikersaccount die u wilt ouderlijk toezicht voor te stellen en Ouder, Tiener of Kind te selecteren uit het drop-down menu.

Fig. 1-2

1. Wanneer u een rol voor uw gebruikers account heeft gekozen, zult u Ingeschakeld zien naast dit gebruikers account, samen met haar rol (e.g., Rol: Ouder). Om de instellingen van een rol te veranderen klikt u op Instellingen.

Fig. 1-3

1. U zult nu een venster zien met de Lijst met toegestane categorieen, elke rol heeft haar standaard toegestane categorieen maar dit kunt u in dit menu configureren.

Fig. 1-4

1. Wanneer u de gewenste instellingen heeft gekozen klikt u op OK.

Uw instellingen zijn nu opgeslagen in uw geslecteerde rol.

Opmerking:

Meer informatie over het blokkeren of toestaan van specifieke websites kunt u vinden in het volgende helpdesk artikel:

Califique este artículo
Tu contribución nos ayudará a mejorar nuestra base de conocimientos. Las solicitudes de ayuda deberán presentarse a través de nuestro formulario de Soporte ya que no podemos responder desde este sitio.