Base de conocimiento ESET

Hoe voer ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord in om ESET Smart Security/ESET NOD32 Antivirus activeren?

Probleem

  • "Artikel niet geactiveerd"
  • "Update informatie is niet consistent"
  • Ongeldige gebruikersnaam en wachtwoord
  • Signature virus updates van de database mislukken
  • Product activering mislukt

Details

ESET Smart Security en ESET NOD32 Antivirus worden minstens één keer per dag met nieuwe virusdefinities bijgewerkt. Deze updates zullen mislukken als uw gebruikersnaam of wachtwoord ongeldig is  of verkeerd ingevoerd, of als uw product niet is geactiveerd

ANTWOORD:

ESET Smart Security en ESET NOD32 Antivirus controleren elk uur op nieuwe updates, en worden minstens één keer per dag bijgewerkt met de meest recente virusdefinities en programma updates. Deze updates zullen mislukken als uw gebruikersnaam en/of wachtwoord verkeerd of verkeerd ingevuld zijn. U kunt controleren of uw gebruikersnaam en wachtwoord correct zijn ingevoerd door de onderstaande stappen te volgen.

 

Belangrijk!

Als u uw ESET beveiliging product uit de trial versie naar de volledige versie wilt upgraden na het invoeren van uw nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord kan het 12-24 uur duren voor de nieuwe vervaldatum wordt weergegeven in uw product.

 

  1. Open het hoofdvenster van het programma door te klikken op het ESET icoon  in de Windows-taakbalk of door te klikken op Start Alle programma's ESET ESET Smart Security of ESET NOD32 Antivirus.
  2. Klik op het groene Maximale beveiliging icoon Productactivering...

Fig. 1-2

  1. Controleer of uw gebruikersnaam en wachtwoord correct ingevuld zijn, klik hierna op Activeren.

Voorbeeld:

Gebruikersnaam: EAV-12345678

Wachtwoord: abcde12345

Fig. 1-2

  1. In het hoofdvenster, klikt u op Bijwerken Database viruskenmerken bijwerken (controleer of u verbinden heeft met het internet).

 

Fig. 1-3

 

  1. Als u niet gevraagd wordt naar uw gebruikersnaam en wachtwoord,  zijn deze correct ingevoerd. Als u wordt gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord, klikt u op Annuleren en herhaalt u de stappen 2 en 3. Zorg ervoor dat u bent aangemeld als beheerder of beheerders rechten heeft.

 

 

De huidige virusdefinities en programma-updates handhaven is het belangrijkste aspect van elk stukje beveiligingssoftware. Controleer dit altijd om ervoor te zorgen dat uw antivirus-beveiliging up-to-date is en blijft.

 

Als u nog steeds niet kunt updaten, bezoek onze Licentie kwijt pagina om te controleren of de gebruikersnaam en wachtwoord dat u probeert te gebruiken correct zijn.

Beoordeel dit artikel:

We kunnen niet reageren op vragen en / of opmerkingen via dit formulier. Verzoeken om ondersteuning kunt u indienen via uw normale ondersteuningskanaal.