Hoe download en installeer ik ESET Smart Security (5.x)

KB Solution ID: KB2736|Last Revised: 7 juli 2015

Om ESET Smart Security 5.x te downloaden en installeren, volgt u de volgende inscructies:

Download ESET Smart Security 5

1. Download de ESET Live Installer

2. Selecteer Opslaan wanneer gevraagd, en sla het bestand op uw Bureaublad op.

Belangrijk!

Het is belangrijk dat vorige geinstalleerde antivirus software van uw systeem is verwijderd voordat u uw ESET product installeert. Voor verdere instructies van het verwijderen van vorige software, klikt u hier.

1. Wanneer uw download klaar is wordt u gevraagd om het bestand uit te voeren, klik op Uitvoeren en begin het installatie proces. Wanneer het installatiebestand hier niet automatisch om vraagt, navigeert u naar uw bureaublad of waar u het bestand heeft. Dubbelklik op het bestand om de ESET Live Installer te openen. Wanneer u er klaar voor bent, gaat u naar de volgende stap in het installatieproces.

Install ESET Smart Security 5

De ESET Live Installer zal automatisch de taal, de bitarchitectuur en versie van uw systeem detecteren. Volg de stappen hieronder om uw ESET product te installeren.

1. Controleer in het welkoms scherm of de juiste taal is geselecteerd en klik op Installeren om verder te gaan.

Fig. 1.1

1. In het Licentieovereenkomst voor eindgebruikers scherm, klik op Ik ga akkoord.

Fig. 1.2

1. In het volgende venster, slecteer de selectievakjes naast Ja, ik wil deelnemen (aanbevolen) en Detectie van mogelijk ongewenste toepassingen (aanbevolen) en klik op Volgende om verder te gaan.

Fig. 1.3

1.  Wanneer de installatie klaar is, klikt u op Voltooien om de installatie wizard af te sluiten.

Fig. 1.4

1. In het Nieuwe netwerkverbinding gedetecteerd scherm, wordt het aangeraden om Delen toestaan te selecteren.

Fig 1.5

1. Als u het ESET beveiligings product voor de eerste keer op uw systeem installeert, zal het Productactiverings venster automatisch openen. Selecteer Activeren door middel van een gebruikersnaam en wachtwoord en klik op Volgende om verder te gaan.

Belangrijk!

Als u ESET Smart Security 5 over een bestaand ESET beveiligings product installeert, zal uw beveiligings product automatisch worden bijgewerkt met de juiste referenties en zullen de laatste virusdefinities worden gedownload.

Fig 1.6

1.  In het Activeren door middel van een gebruikersnaam en wachtwoord venster, vul de Gebruikersnaam en Wachtwoord velden in. Wanneer u klaar bent klikt u op Activeren om verder te gaan.

Fig. 1.8

ESET Smart Security installeren vanaf een CD

1. Plaats de CD vanuit  uw verpakte retail product in uw computer. Als de installatie niet automatisch begint, klikt u opStart Computer en dubbelklik op het ESET schijfsymbool .

OPMERKING:

Als u geen functionerende CD speler heeft en uw activeringscode nog niet heeft geactiveerd, zie het volgende helpdeskartikel:

1. Klik op Installeren op het Beginscherm.

Fig. 2.1

1. Het ESET Smart Security installatie scherm zal verschijnen. Klik op Volgende om door te gaan.

Fig. 2.2

1. Selecteer Ik accepteer de voorwaarden en klik op Volgende.

Fig. 2.3

1. In het Instalatiemodus scherm, selecteer Standaard (aanbevolen beste instellingen) en klik op Volgende.

Belangrijk!

Als u ESET Smart Security 5 over een vorige versie installeert zult u het scherm (Fig. 2-4) zien. Wees er zeker van dat het selectievakje naast Huidige instellingen gebruiken (aanbevolen) geselecteerd is, klik op Volgende om verder te gaan.

Fig. 2.4

Fig. 2.5

1. In het ESET Live Grid venster, selecteer Ik ga akkoord met deelname aan ESET Live Grid (aanbevolen) en klik op Volgende.

Fig. 2.6

1. In het Detectie van mogelijk ongewenste toepassingen venster, selecteer Detectie van mogelijk ongewenste toepassingen inschakelen en klik op Volgende.

Fig. 2.7

1. In het Gereed om te installeren venster, klik op Installeren om verder te gaan.

Fig. 2.8

1. In het Voltooien van de ESET Smart Security installatie assistent scherm, klik op Voltooien.

Fig. 2.9

1. In het Nieuwe netwerkverbinding gedetecteerd scherm, wordt het aangeraden om Delen toestaan te selecteren.

Fig. 2.10

1. In het Type productactivering venster, selecteer Avtiveren door middel van een activeringscode (aanbevolen) en klik op Volgende om verder te gaan.

Fig. 2.11

1.  In het Activeren door middel van een serienummer venster, vul al de benodigde velden in. Wanneer u klaar bent, klik op Volgende om verder te gaan.

Fig. 2.12

1. Als u uw Activeringscode correct heeft ingevuld, zal uw ESET beveiligings product automatisch de laatste virusdefinities downloaden. De installatie is voltooit.

OPMERKING:

Als er een foutmelding wordt weergegeven na de installatie en activering, kunt u meer informatie vinden in het volgende helpdeskartikel:

Lösung bewerten:
Mit Hilfe dieses Formulars kann man keine Supportanfragen erstellen. Bitte benutzen Sie dazu unsere Support-Kanäle.