Hoe download en installeer ik ESET Cybersecurity voor Mac?

KB oplossing ID: KB2561|Laatst bijgewerkt:: 7 juli 2015

Belangrijk!

Het is belangrijk dat vorige geinstalleerde antivirus software van uw systeem is verwijderd voordat u uw ESET product installeert. Voor verdere instructies van het verwijderen van vorige software,

Klik hier voor een lijst van bekende Mac Antivirus verwijder tools.

1. Download het laatste installatiebestand van ESET's download pagina. Om te controleren of u de laatste versie heeft, klikt u hier.

Download ESET Cybersecurity

1. Het installatie bestand zal verschijnen in uw download map (of de standaard map ingesteld door uw browser). Klik op het gedownloade bestand om het te openen.

Fig. 1-1

1. Dubbelklik op het Installatie icoon in het ESET Cybersecurity installatie CD venster en klik op Ga door om de installatie wizard te starten.

Fig 1-2

1. Lees de Introductie en klik op Ga door.

Fig. 1-3

1. In het Leesmij venster, klik op Ga door. Indien u de belangrijke informatie dat wordt weergegeven op de Leesmij pagina wilt printen of opslaan, klikt u op Druk af... of Bewaar...
  1. Lees de Softwarelicentieovereenkomst aandachtig door. Indien u de Softwarelicentieovereenkomst pagina wilt printen of opslaan, klikt u op Druk af... of Bewaar...  Klik op Akkoord wanneer u wordt gevraagd in te stemmen met de licentieovereenkomst. Als u op Niet akkoord klikt, dan verlaat u de installatie wizard en zal de installatie van ESET Cybersecurity zal onvolledig zijn.

Fig. 1-4

1. Selecteer de Installatietype voor uw ESET beveiligingsproduct. U kunt kiezen tussen Standaard of Aangepaste installatie modes. Wij raden u aan voor de standaardinstallatie te kiezen, doordat de vooraf geconfigureerde instellingen optimale prestaties met maximale bescherming biedt. Echter, als u uw eigen instellingen wilt configureren, kunt u voor een aangepaste installatie kiezen. Klik op Ga door om door te gaan.

1. Stel de parameters voor ThreatSense.Net Early Warning System rapportage in. De ThreatSense.Net Early Warning System legt nieuwe bedreigingen voor het ESET viruslab en geeft feedback die bescherming verbetert. Schakel het selectievakje naast de ThreatSense.Net Inschakelen optie in om ThreatSense.Net rapportage te activeren. Klik op Ga door.

1. Selecteer de optie Detectie van potentieel ongewenste toepassingen inschakelen uit het drop-down menu op de Speciale Applicaties pagina. Potentieel ongewenste programma's zijn programma's die uw computer de prestaties, snelheid, betrouwbaarheid en het gedrag kunnen beïnvloeden. Ze vergen doorgaans toestemming van de gebruiker voor de installatie. Klik op Ga door.

1. Lees de installatie-details op de installatietype pagina. Klik op Installeer om uw ESET beveiliging product te installeren. U dient hiervoor uw Mac OS administrator gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. De ESET installer vraagt ??u om de installatie voort te zetten nadat het beheerders gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd. Klik op Ga door.

Fig. 1-5

1. De installatie zal mogelijk een aantal minuten duren voordat deze voltooit is. Klik op Herstart om uw computer te herstarten en de installatie te voltooien.

Belangrijk!

Na de installatie van ESET Cybersecurity zal u worden gevraagd de gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Volg de stappen op uw scherm, of raadpleeg het volgende helpdeskartikel voor meer informatie: ESET Cybersecurity voor Mac activeren.

Fig 1-6