Hoe deinstalleer of herinstalleer ik ESET Cybersecurity voor Mac?

KB oplossing ID: KB2554|Laatst bijgewerkt:: 7 juli 2015

Door nieuwe programma versies of corrupte installaties is herinstalleren van uw ESET beveiligingsproduct soms noodzakelijk. De stappen hieronder leggen uit hoe uw ESET beveiligingsproduct te downloaden, te deinstalleren en te herinstalleren.

1. Plaats de cd in uw computer als u installeert vanaf de cd, klik hierna dubbel op de ESET icoon op uw bureaublad. Klik op het installatie pakket in uw Downloads map als u de software van internet heeft gedownload.

OPMERKING:

Als u geen cd of installatie pakket heeft kunt u het installatie pakket downloaden vanaf de website.

Fig. 1-1

1. Klik dubbel op Uninstall en volg de deinstallatie stappen.

Fig. 1-2

1. Klik op Close om de deinstallatie te voltooien.

2. Herstart uw computer

Volg de stappen in het installatie artikel om ESET Cybersecurity te herinstalleren.