Verwijder hulpmiddelen voor veel gebruikte antivirus software (Mac OS X)

Het draaien van twee antivirus producten op dezelfde computer kan de prestaties en de stabiliteit beinvloeden van het systeem. Het is belangrijk dat voorgaand geinstalleerde antivirus software goed is verwijderd van het systeem voor het installeren van uw ESET beveiligingsproduct.

1. Klik op de link die bij uw geinstalleerde antivirus software hoort en de instructies zullen verschijnen.

2. Nadat de verwijdering is voltooid zult u uw computer moeten herstarten. U kunt hierna uw ESET beveiligingsproduct gaan installeren.

BitDefender:
http://kb.bitdefender.com/KB661-en--Removing-BitDefender-Antivirus-for-Mac.html

ClamXav:
http://www.clamxav.com/clamavEngineREMOVER.zip

Intego:
http://www.integodownload.com/mac/X/IntegoUninstaller.dmg

McAfee:
For version 9 and earlier: http://kb.eset.com/Platform/Publishing/images/Authoring/Image Files/ESET/KB%20Team%20Only/SOLN2494/VirusScan%20Uninstall.command

PC Tools:
http://www.pctools.com/spyware-doctor/manageplugin/

Symantec (Norton):
http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH103489&locale=en_US

Trend Micro:

http://esupport.trendmicro.com/Pages/How-to-uninstall-Trend-Micro-Smart-Surfing-for-Mac.aspx

Als u meer hulp nodig heeft, bezoek dan de helpdesk voor meer product documentatie en trainings handleidingen.