Hoe kan ik mijn ESET beveiligingsproduct upgraden naar de laatste versie?

KB oplossing ID: KB2476|Laatst bijgewerkt:: 29 juli 2015

OPMERKING:

U zal alleen in staat zijn om te upgraden van 4.x/5.x/6.x naar versie 7.x van hetzelfde product (bijvoorbeeld van ESET NOD32 Antivirus 6.x naar ESET NOD32 Antivirus 7.x, niet ESET Smart Security 7.x)

Upgrade vanaf versie 5.x/6.x

1. Open uw ESET product.

1. Ga naar Bijwerken -> Productupdate
  1. Versie 5: Klik op Installeren | Controleren / Versie 6: Klik op de knop bij Productupdate)

Fig. 1.1

Fig. 1.2

1. De nieuwste versie zal nu automatisch gedownload en geïnstalleerd worden.
  1. Als u de melding krijgt dat het programma bijgewerkt is, herstart u uw computer, mocht de installatie niet gelukt zijn, raden wij u aan de upgrade stappen voor versie 4 en eerder te volgen.

Upgrade vanaf versie 4.x of eerder

1. Klik op de onderstaande knop om de live installer voor uw ESET product te downloaden. Sla het bestand op uw bureaublad op.

ESET NOD32 Antivirus    ESET Smart Security

1. Deinstalleer uw huidige ESET Product:
    1. Klik op Start -> Alle Programma's -> ESET -> Verwijderen.
    2. Start na het verwijderen uw PC opnieuw op.

1. Dubbelklik op het bestand dat u in stap 1 hebt gedownload en volg de instructies op het scherm om de laatste versie te installeren.

Hoe installeer ik ESET Smart Security? (7.x)

Hoe installeer ik ESET NOD32 Antivirus? (7.x)