Wanneer verloopt mijn ESET Remote Administrator licentie?

KB oplossing ID: KB2269|Laatst bijgewerkt:: 9 september 2014

Als u de verloop datum van uw ESET Remote Administrator licentie wilt weten dient u de onderstaande instructies te volgen:

1.       Open de ERAC door te klikken op Start → Alle programma’s → ESET → ESET Remote Administrator Console → ESET Remote Administrator Console.

2.       Klik op Tools → Server options. De verloop datum is vermeld in het License information gedeelte.

Afbeelding. 1-1

Om uw ESET Remote Administrator licentie te verlengen dient u contact op te nemen met u accountmanager of reseller. Als u al een nieuw nod32.lic bestand heeft ontvangen klikt u op de License Manager… knop welke u kunt zien in Afbeelding. 1-1 hierboven. Voor meer informatie en stap-voor-stap instructies klikt u hier.

Related: