Hoe download en installeer ik ESET Smart Security (4.x)

KB oplossing ID: KB2111|Laatst bijgewerkt:: 11 juni 2015

De download links voor Windows XP / Vista / Win 7/2000/2003/2008 staan hieronder:

Belangrijk!

Controleer u versie van uw besturingssysteem voordat u één van de bovenstaande software versies download.

U moet uw unieke gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken om uw ESET beveiligingsproduct te kunnen downloaden. Deze gegevens staan in de bevestigingsmail die u hebt ontvangen tijdens de aanschaf van het product. Als u nog geen licentie heeft gekocht of u hebt uw gebruikersnaam en wachtwoord nog niet ontvangen klikt u hier.

Selecteer Opslaan wanneer u het wordt gevraagd om het bestand op te slaan. Sla het bestand vervolgens op uw bureaublad op. Zodra de download is voltooid Klikt u op Uitvoeren. Mocht het venster uitvoeren niet verschijnen, gaat u naar de plek waar u ess_nt32_enu.msi heeft opgeslagen. Dubbelklik vervolgens op het bestand om de installatie te starten.

Belangrijk!

Het uitvoeren van twee antivirus producten op dezelfde computer kan leiden tot prestatie verlies en veroorzaakt instabiliteit tot het systeem. Het is belangrijk dat alle eerder geïnstalleerde antivirus software is verwijderd van uw systeem voordat u uw ESET beveiligingsproduct gaat installeren. Zie onze lijst van removal tools voor bekende antivirus software.

Installeren van ESET Smart Security 4.2

Voor het correct installeren van ESET Smart Security 4.x dient u de onderstaande instructies te volgen. Let op: als u Windows Vista met User Account Control (UAC) gebruikt, kunt u extra dialoogvensters tegen komen die niet weergegeven worden in de onderstaande instructies. Als dit venster meedeelt dat u ESET Smart Security 4.x wilt gaan installeren met alle bijbehorende drivers dient u dit te accepteren door op toestaan/ja te klikken.
  1. Om de installatie te beginnen dient u op u ess_nt32_enu.msi te dubbelklikken of u dient de installatie cd in u cd-rom speler te plaatsen klik vervolgens op Openen/Installeren om de installatie te beginnen.
  1. Het ESET Smart Security Setup venster zal verschijnen. Klik op Volgende om verder te gaan naar de volgende stap.

Afbeelding. 1-1
  1. In het volgende venster dient u de licentieovereenkomst te accepteren door een balletje te plaatsen achter Ik accepteer de voorwaarden. Klik op Volgende om verder te gaan naar de volgende stap.

Afbeelding. 1-2

1. Het Installatiemodus venster zal verschijnen. Selecteer Standaard (aanbevolen beste instellingen) en klik op Volgende om verder te gaan.

OPMERKING:

Als u Aangepaste installatie kiest worden er extra configuratie mogelijkheden weergegeven, zoals een wachtwoordbeveiliging en de firewall configuratie van ESET Smart Security 4.x. Als u standaard (aanbevolen) kiest kunt u de instellingen aanpassen nadat het product is geïnstalleerd.

Afbeelding. 1-3

1. In het volgende venster, voert u de door ESET voorziende Gebruikersnaam en Wachtwoord in klik vervolgens op Volgende om verder te gaan.

Belangrijk!

Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord precies in zoals ze zijn geschreven in uw ESET e-mailbericht. De gebruikersnaam is in het formaat EAV-12345678 en het koppelteken is vereist. Zowel de gebruikersnaam en wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig. Het wachtwoord moet tien tekens lang zijn en bestaat uit alleen maar kleine letters. Als u de gegevens wilt kopiëren en plakken dient u ervoor te zorgen dat er geen spatie meegekomen word met het kopiëren. Ook maken we in wachtwoorden geen gebruik van de letter L (gebruik de nummer één (1) hiervoor in de plaats), een grote 0 is de cijfer nul (0), een kleine o is de letter 'o'.

Afbeelding. 1-4

1. In het ThreatSense.Net vroegtijdige waarschuwingssysteem venster, selecteert u de optie ThreatSense.Net vroegtijdige waarschuwingssysteem inschakelen en klikt u op Volgende om verder te gaan.

Afbeelding. 1-5

1. In het venster Detectie van mogelijk ongewenste toepassingen selecteert u de optie Detectie van mogelijk ongewenste toepassingen inschakelen. Klik op Volgende om verder te gaan naar de volgende stap.

Afbeelding. 1-6

1. In het venster Gereed om te installeren klikt u op de knop installeren om de software te installeren.

Afbeelding. 1-7

1. Als u op Installeren heeft geklikt, ziet u de installatie venster van ESET Smart Security voor een aantal minuten.

Afbeelding. 1-8

1. Wanneer u het voltooien van de ESET Smart Security Setup Wizard venster ziet, klikt u op Voltooien om uw installatie te voltooien.

Afbeelding. 1-9

1. Het Niet netwerk gevonden venster verschijnt als u een ESET product installeert met een firewall module. Dit venster geeft u de mogelijkheid om u beveiligingsmodus te selecteren. De meeste gebruikers selecteren Delen toestaan. Zie de onderstaande afbeelding voor een korte uitleg over beide opties.0

Afbeelding. 1-10

OPMERKING:

Als er een foutbericht wordt weergegeven tijdens de installatie en u hebt eerder ESET NOD32 Antivirus geïnstalleerd op uw computer dient u te  controleren of u de vorige versie helemaal verwijderd heeft. Verwijder vervolgens handmatig de map C: \ Program Files \ ESET map. 0